Sign in or 

|
IanFrank |
Glume decente!!!...
Mar 20 2008, 12:05 PM EDT
stii un banc/gluma decenta? postează!!!Admin, IanFrank 1 out of 1 found this valuable. Do you?
Keyword tags:
glume decente
|
|
IanFrank |
1. RE: Glume decente!!!...
Mar 25 2008, 8:23 AM EDT
Stefan cel mare le zice la oşteni: Pi cai oşteni, pi cai...la care ardeleanu răspunde: Şi eu picai măria ta! :)) Do you find this valuable? |
|
IanFrank |
2. RE: Glume decente!!!...
Mar 25 2008, 8:25 AM EDT
Mihai Viteazu vede nişte biscuiţi într-o farfurie şi le spune oştenilor: Bisuiţi oşteni, biscuiţi!!!Iar oşteni cu mâna la chipiu: Biscuim măria ta! Do you find this valuable? |
|
IanFrank |
3. RE: Glume decente!!!...
Mar 25 2008, 8:30 AM EDT
Se spune că într-o zi merge iepuraşul la cafenea şi întreabă:- Aveţi cafea rece? - Nu domnule, nu avem. A doua zi: - Domnule, aveţi cafea rece? - Nu domnule, v-am mai spus: Nu avem cafea rece! A trea zi: - Domnule, aveţi cafea rece? - Nu domnule, v-am mai spus: Nu avem cafea rece. şi se gandeşte vânzătorul să lase pe ziua următoare o cafea să se răcească. Şi vine iepuraşul a patra zi: - Domnule, aveţi cafea rece? - Da domnule, avem. Puteţi să o încălziţi că rog? ;;) :D =)) Do you find this valuable? |
|
IanFrank |
4. RE: Glume decente!!!...
Mar 27 2008, 11:57 AM EDT
Pe o autostrada in SUA un tip conducea cu super-viteza pe sens opus. Il opreste politia :- Amenda pentru exces de viteza ! - In Germania nu exista limite de viteza pe autostrada, raspunde tipul cu tupeu. - Da, dar amenda tot iti dau, ca erai pe sensul opus. - In Germania se merge si pe contrasens, insista tipul. - Da ? Oricum nu scapi de amenda, zice politaiul. Aveai luminile stinse. - Si ce daca ? Nu vezi ca e ziua ? - Aici da, da' n Germania e noapte ! Do you find this valuable? |
|
IanFrank |
5. RE: Glume decente!!!...
Apr 23 2008, 2:46 PM EDT
Seara tarziu vine baiatul suparat de la o intalnire si se aseaza pe scaun langa taicasu cu ochiul vanat :- Ce ai patit, fiule ? - Mi-a dat prietena un pumn si a plecat, iar acum sunt singur ! - Pai nu i-ai spus ce te-am invatat eu, "Timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai" ? - Aaa, asa era, eu i-am spus : "Ai o fata de imi sta ceasul" . Do you find this valuable? |
|
IanFrank |
6. RE: Glume decente!!!...
Apr 23 2008, 2:47 PM EDT
Ursul merge prin padure cu motocicleta. Da peste iepuras si il invita la o plimbare cu el. Merg cu 80 km/h cand ursul il intreaba :- Iepurasule ti-e frica ? - Nu. Merg cu 100 km/h, cand ursul intreaba iar : - Iepurasule ti-e frica ? - Nu. Se opresc. A doua zi vine iepurasul cu motocicleta lui si il invita pe urs la o plimbare. Merg cu 150 km/h cand iepurasul intreaba : - Ursule, ti-e frica ? - Nu. Dupa o vreme se apropie de o prapastie. Iepurasul intreaba iar : - Ursule tot nu ti-e frica ? - Nu. - Mie mi-e, ca nu ajung la frana !!! Do you find this valuable? |
|
IanFrank |
7. RE: Glume decente!!!...
Apr 23 2008, 2:48 PM EDT
-Sa va pun niste ciupercute?il intreaba chelnerul pe un client.-Nu,multumesc.mie-mi place sa le culeg singur! -Pot sa vi le risipesc pe podea... Do you find this valuable? |
|
IanFrank |
8. RE: Glume decente!!!...
Apr 23 2008, 2:49 PM EDT
Un cuplu mergea cu masina pe un drum de tara fara sa-si spuna un cuvant.O discutie anterioara se transformase in cearta si niciunul dintre ei nu voia sa se dea batut. Trecand prin dreptul unui grajd cu magari, capre si porci, sotul intreaba sarcastic: - Neamuri de-ale tale? - Da, raspunde femeia, socri si cumnati! Do you find this valuable? |